Ταυτότητα εταιρείας

Η  εταιρεία μας Nassislift με έδρα τα Ιωάννινα και υπεύθυνο τον Νάσση Παναγιώτη με εμπειρία 35 χρόνων στο χώρο του ανελκυστήρα σας εγγυάται  ένα άριστο αποτέλεσμα στην μελέτη, στην εγκατάσταση, στην συντήρηση και στην ανακαίνιση του ανελκυστήρα του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας.

Η επιτυχημένη πορεία μας αυτά τα χρόνια μας γέμισε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες πελάτες που μας εμπιστεύονται καθημερινά την ποιοτική και με ασφάλεια μετακίνησή τους καθώς και την ανάγκη για εξέλιξη των υπηρεσιών μας ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις εγκατάστασης, ανακαίνισης και συντήρησης ανελκυστήρων.

Με επώνυμα και πιστοποιημένα υλικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ανελκυστήρων.

lift

Μελέτη & Σχεδιασμός

Ανελκυστήρων

Προϊόντα

Ανελκυστήρες Ατόμων

 • Υδραυλικοί ανελκυστήρες με ή   χωρίς μηχανοστάσιο
 • Μηχανοκίνητοι ανελκυστήρες με μηχανοστάσιο
 • ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ MRL

Ανελκυστήρες μεγάλων φορτίων - αυτοκινήτων

 

Οι ανελκυστήρες φορτίων που εγκαθιστούμε χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή και μεγάλη στιβαρότητα και μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις απαιτήσεις σας σε κάθε κτιριακό έργο για ανύψωση μικρών – μεγάλων η πολύ μεγάλων φορτίων . Ο Ανελκυστήρας Φορτίων έχει όλα τα απαιτούμενα από τους κανονισμούς συστήματα ασφαλείας για να επιβαίνουν άτομα.

Αναβατόρια φορτίων – τροφίμων

 

Τα αναβατόρια μικρών και μεγάλων φορτίων έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως μεταφορά αντικειμένων και τροφίμων.

Είναι κατάλληλοι για εγκατάσταση σε εστιατόρια, μπαρ, αποθήκες αλλά και όπου αλλού απαιτείται ασφάλεια, ευελιξία και ταχύτητα. Το ωφέλιμο φορτίο κυμαίνεται ανάλογα με τις απαιτήσης του εργου, με  ταχύτητα  λειτουργίας 0,15 m/s.

Αναβατόρια Α.Μ.Ε.Α. (σκάλες – ράμπες)

Τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.Ο ανελκυστήρας αυτός έχει πολλές ομοιότητες με ένα απλό ασανσέρ μόνο που έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά στην κατασκευή, για την διευκόλυνση των Ατόμων με ιδιαιτερότητες στην κίνηση.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να αποφεύγονται υψομετρικές διαφορές κατά τη μελέτη κτιρίων και υπαιθρίων χώρων σε οποιαδήποτε στάθμη. Αν αυτό είναι αδύνατον, τότε πρέπει να επιλεγεί ένα από τα ακόλουθα μηχανικά συστήματα ανύψωσης με τις σωστές προδιαγραφές όπως αυτές παρουσιάζονται παρακάτω:

 • Ανελκυστήρας προσώπων (που εξυπηρετεί και Α.Μ.Ε.Α.)
 • Aναβατόριο κλιμάκων
 • Πλατφόρμα ΑΜΕΑ
 • Aναβατόριο κατακόρυφης κίνησης ανοικτού και κλειστού τύπου

Θάλαμοι

 

Μεγάλη γκάμα σε θαλάμους, με ποιότητα κι εγγύηση!

Κομβιοδόχοι (Θαλάμου COP, Ορόφου LOP)

Πόρτες Θαλάμων

Κυλιόμενες κλίμακες

Υπηρεσίες

Εγκατάσταση

Η ασφάλεια και σωστή λειτουργία και η μεγάλη διάρκεια ζωής του ανελκυστήρα εξαρτάτε πάντα από την ποιότητα εγκατάστασης .

Η μελέτη και η εκτέλεση της εγκατάστασης γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τις ανάγκες του ανελκυστήρα  προσαρμόζοντας τις απαιτήσεις με βάση την κατασκευή, τους κανονισμούς  κάθε κτιρίου.

Αναλαμβάνουμε  κάθε είδους ανελκυστήρα και ανυψωτικού μηχανήματος όσο σύνθετο και εάν αυτό είναι (κτίρια για τα οποία δεν έχει προβλεφθεί χώρος για ανελκυστήρα, χωρίς μηχανοστάσιο ή φρεάτιο, φρεάτιο με χαμηλές απολήξεις) ανάλογα με την χρήση του χώρου και πάντα με την συνεργασία του πελάτη, θέτοντας πάντα ως στόχο την ικανοποίηση και την ασφάλεια των ατόμων που το χρησιμοποιούν.

Εγγυούμαστε για την ασφάλεια του ανελκυστήρα τηρώντας όλα τα πρότυπα 81.20 και 81.50 και τους κανόνες ασφάλειας που απαιτούνται σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία ως προς την εγκατάσταση.

Προσφέρουμε πολυετή εγγύηση για τους ανελκυστήρες που εγκαθιστούμε, εφόσον συντηρούντε απο το συνεργείο μας.

Το τμήμα εγκαταστάσεων σε συνδυασμό με το τμήμα σχεδίασης και μελέτης, της επιχείρησης εξετάζει λεπτομερώς τις ανάγκες κάθε έργου , όσο σύνθετο είναι αυτό, και σας προσφέρει τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την εγκατάσταση είναι πιστοποιημένα και φέρουν την ένδειξη CE, αρίστης ποιότητας , με προμηθευτές μας τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους οίκους μηχανισμών ανελκυστήρων.

Παρέχεται πολυετής εγγύηση στην εγκατάσταση κάθε είδους ανελκυστήρα. Η συνέχεις ενημέρωση του πελάτη πριν και μετά από κάθε στάδιο εγκατάστασης είναι αναπόσπαστο κομμάτι των προτεραιοτήτων μας. Απώτερος στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη που θα προκύψει μέσα από την τελική και άρτια εγκατάσταση του ανελκυστήρα παραδίδοντας ένα έργο που να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε απαιτήσεις του.

Συντήρηση - Τεχνική Υποστήριξη

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία διασφαλίζει την σωστή, την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των χρηστών.

. Είναι  υποχρεωτική από το νόμο και γίνεται αποκλειστικά και μόνο από νόμιμο εξειδικευμένο συνεργείο συντήρησης μας.

Εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας,  το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας είναι η εγγύηση για  να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η τακτική συντήρηση αυξάνει τη διάρκεια του κύκλου ζωής του ανελκυστήρα και αποφεύγονται περιττά κόστη από αναίτιες βλάβες.

Μην αμελείτε και μην αποφεύγετε για οικονομικούς λόγους τη συντήρηση του ανελκυστήρα σας. Έτσι θέτετε σε κίνδυνο εσάς και την οικογένειά σας και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Με την έλλειψη τακτικής συντήρησης, ίσως προκύψει βλάβη μεγαλύτερου κόστους.

 

Data solution
Χρησιμοποιώντας το λογισμικό της Data Solution, το WinLift Next για την μηχανογράφηση της εταιρίας μας και για την on line σύνδεση των συνεργείων μας με το γραφείο μας, σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και πλήρη παρακολούθησης του ανελκυστήρα σας, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Εκσυγχρονισμός - Αναβάθμιση

Η Ευρωπαϊκή Οδηγία 95/19/ΕΚ απαιτεί την αναβάθμιση των παλαιών ανελκυστήρων για την έκδοση ή επανέκδοση της άδειας λειτουργίας τους.

Η αναβάθμιση των παλιών ανελκυστήρων είναι απαραίτητη ( μερική ή ολική αντικατάσταση) προκείμενου αυτοί να αναβαθμιστούν -εναρμονιστούν  σύμφωνα με τα νέα πρότυπα της ευρωπαϊκής και διεθνής νομοθεσίας.

Είμαστε πάντα κοντά σας να σας βοηθήσουμε να αναβαθμίσετε τον ανελκυστήρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είτε αφορά εξαρτήματα ασφαλείας, μηχανικά μέρη είτε την αισθητική της εγκατάστασης,  αλλά κυρίως πετυχαίνουμε  τον καλύτερο δυνατό τρόπο της σωστής λειτουργίας και ασφάλειας του ανελκυστήρα.

Πιστοποίηση

Η πιστοποίηση της λειτουργίας του ανελκυστήρα αποτελεί ουσιαστικά το αποδεικτικό ασφάλειας για τη χρήση του ανελκυστήρα.

Συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητους διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης για την έκδοσή του πιστοποιητικού,  όταν πρόκειται για νέο ανελκυστήρα ή για την ανανέωση του πιστοποιητικού σε ανελκυστήρα που προϋπάρχει.

Πιστοποιούνε ότι πληρούνται όλες οι διατάξεις ασφαλείας του ανελκυστήρα σας και βεβαιώνονται τυχόν ελλείψεις και αποκλίσεις από τους ισχύοντες κανονισμούς ώστε να αποκατασταθούν.

Όλοι οι ανελκυστήρες θα πρέπει να είναι πιστοποιημένοι και μάλιστα να επανελέγχονται περιοδικά έτσι ώστε να εξασφαλίζετε το απαιτούμενο επίπεδο ασφάλειας και να μειώνετε ο κίνδυνος ατυχήματος.

ΕΡΓΑ

Ξενοδοχεία

 • Bυζάντιο Hotel - Ιωάννινα

 • Alexios Ξενοδοχείο - Ιωάννινα

 • BYZANTIO HOTEL IOANNINA

 • A.A.R.

 • Ναντίν

 • The Lake

 • Κουτσαμάνη «Άρωμα Δρυός» (Μέτσοβο)

 • Κασάρος (Μέτσοβο)

 • Ελάτη

 • Παραδοσιακό κατάλυμα Σιαραβα

 • Διαμάντης ξενοδοχειο Δεσποτικό - Ιωαννινων

Επαγγελματικά Κτίρια

 • Ξυλοτεχνική

 • Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε.

 • Σταυράκης

 • Ολύμπιον Ιωαννίνων- Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης

 • Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας Ιωαννίνων

 • Μύλοι Ιωαννίνων ``Ο Νεομάρτυς Γεώργιος``

 • Μουσείο Αργυροτεχνίας

ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ